Bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Sinan Balcı, Araştırma Üniversitelerini Destekleme Programı Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Sinan Balcı, 2 Mayıs’ta Araştırma Üniversitelerini Destekleme Programı Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Toplantı, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın yanı sıra Araştırma Üniversitelerinin Rektörleri ve Yardımcı Rektörlerinin katılımıyla gerçekleşti ve programın etkinliğinin derinlemesine değerlendirilmesi için bir platform sağladı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın rehberliğinde, bu toplantı, Araştırma Üniversitelerini Destekleme Programı’nın ilerlemelerini ve sonuçlarını tartışmak için çeşitli kurumlardan önde gelen figürleri bir araya getirdi. Prof. Dr. Sinan Balcı’nın katkıları programın etkisi ve gelecek beklentileri konusunda farklı bakış açıları sundu.

Toplantı, Araştırma Üniversitelerini Destekleme Programı aracılığıyla yapılan ilerlemeleri değerlendirmek ve üniversite ortamlarında araştırma ve yeniliği geliştirmenin yollarını stratejik olarak belirlemek amacıyla gerçekleştirildi.