OZ Optics tarafından 10 başarılı öğrenciye burs imkanı sağlandı.

OZ Optics-İYTE Fotonik Bölümü arasındaki ilk toplantımız, Fotonik Bölümümüz desteği ve OPTICA üyesi olan Optik Fotonik Öğrenci Topluluğumuzun ev sahipliğinde 29 Mart 2022’de yapıldı. Eğitim ve araştırma iş birliği başlıklarımızın konuşulduğu, ikinci ve üçüncü toplantılarımızı ise sırasıyla 31 Mayıs ve 6 Temmuz 2022’de gerçekleştirdik.

Bu toplantıların ilk çıktısı bugün imzalandı. İYTE- Fotonik Bölümü (6 öğrenci), -Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü (2 öğrenci) ve -Fizik Bölümü (2 öğrenci) başarılı lisans öğrencilerimizden maddi desteğe ihtiyaç duyanlara OZ Optics tarafından lisans eğitimleri boyunca (10 ay/yıl ve 100$/ay) burs imkanı sağlandı.
İYTE-Fotonik Bölümü adına, OZ Optics’e, Fotonik eğitimine destekleri için çok teşekkür ediyoruz.