NANOTR-17, 27-29 Ağustos 2023 tarihleri Arasında İYTE’de Gerçekleştirildi

İYTE-Fotonik Bölümü Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. Canan Varlıklı’nın, İYTE-Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Çelebi ile birlikte başkanlığını yaptığı 17. Uluslararası Nanobilim ve Nanoteknoloji Konferansı (NANOTR-17), 27-29 Ağustos 2023 tarihleri arasında İYTE-Mühendislik Fakültesi D Binasında gerçekleştirildi.
18 Ülkeden 450 kayıt alınan, 310 bildiri sunumu (150 sözlü, 160 poster sunum) yapılan ve 1 özel çalıştay içeren toplantının gerçekleşmesine büyük katkı sunan İYTE Rektörlüğü’ne teşekkür ederiz. Ayrıca, ARBER Professional Congress Services, GenISys GmbH, Metrohm Turkey Ölçü Aletleri Ticaret ve Servis Hizmetleri A.Ş., NanoSpek, KLA Instruments™ ve diğer katılımcı firmalarımız, ve İYTE Öğrenci Topluluklarından, İZTECH-Optik ve Fotonik topluluğu ve İZTECH-Fizik topluluğu üyesi öğrencilerimize yürekten teşekkür ederiz.