İYTE Tercih Günleri Etkinliği ile Aday Öğrencilerle Buluşuyor

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE), 22 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen Tercih Günleri etkinliği kapsamında aday öğrencilerle bir araya geliyor.

Etkinlik boyunca, Fotonik Bölümü akademisyenleri ve öğrencileri, aday öğrencilere bölümün sunduğu dersler, laboratuvar imkanları ve araştırma projeleri hakkında bilgi veriyor. Ayrıca, fotonik alanında kariyer olanakları ve bölümümüzün mezunlarının iş hayatındaki başarıları üzerine bilgilendirmeler gerçekleştiriliyor.

Aday öğrenciler, İYTE kampüsünü ziyaret ederek laboratuvarlarımızı gezebilir, akademisyenlerimizle birebir görüşme fırsatı bulabilir ve bölüm hakkında merak ettikleri soruları sorabilirler. Tercih Günleri etkinliğimiz, İYTE kampüsünde yüz yüze gerçekleştirildiği gibi, çevrimiçi platformlar üzerinden de katılım sağlanabilecek şekilde düzenlenmiştir.

İYTE Fotonik Bölümü olarak, bilime ve teknolojiye meraklı gençleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Tercih döneminde doğru tercih yapmaları ve gelecekte başarılı bir kariyer inşa etmeleri için tüm aday öğrencileri etkinliğimize davet ediyoruz.

Etkinliğe katılmak ve daha fazla bilgi almak için İYTE’nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.