Bölümümüz Öğretim Üyeleri Stanford Üniversitesi’nin “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” Listesinde!

İYTE Fotonik Bölümü, akademik başarılarıyla uluslararası alanda tanınmaya devam ediyor. Stanford Üniversitesi tarafından her yıl yayımlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesine, Bölümümüz öğretim üyeleri Prof. Dr. Hasan Şahin ve Doç. Dr. Mehmet Yağmurcukardeş bu yıl da girmeye hak kazandı.

Bu prestijli listede yer almak, bilim insanlarının yürüttüğü araştırmaların dünyadaki diğer araştırmacılar tarafından ne kadar referans alındığının ve çalışmalarının bilim dünyasına olan etkisinin bir göstergesi niteliğindedir. Prof. Dr. Hasan Şahin ve Doç. Dr. Mehmet Yağmurcukardeş, ileri malzeme bilimi, nanoteknoloji ve fotonik alanındaki önemli katkılarıyla tanınmaktadır.

İYTE Fotonik Bölümü olarak öğretim üyelerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.