“Robinhood” Ekibine Estonya veya Hırvatistan’da Gerçekleştirilecek Olan ‘Girişimcilik Erasmus Programı’na Ücretsiz Katılım Daveti

31 Mayıs 2023’te, İYTE Eğitim Direktörlüğü tarafından Teknopark İzmir’in ev sahipliğinde düzenlenen “Girişimcilik, Yatırım ve Büyüme Atölyesi’ne”, 80’in üzerinde İYTE’linin arasında aşağıda isimleri verilen dokuz Fotonik Bölümü öğrencimiz de vardı.
İlgim Efetürk, 4. sınıf
Melike İnandı, 3. Sınıf
Arian Taeidi ve U.Cem Gürses, 2. Sınıf
Elifşan Hazar, Sena Kavas ve Yusuf Emre Soylu, 1.Sınıf
Ozan Deniz Aguş ve Ilgın Şerifoğlu, Hazırlık sınıfı
Yenilikçi fikirler ve bu fikirlerin uygulamaya dönüştürülmesi kapsamında yapılan ve 10 ekibin katıldığı yarışmada Bölüm öğrencimiz İlgim Efetürk’ün de ekip üyesi olduğu “Robinhood” ekibi Estonya veya Hırvatistan’da gerçekleştirilecek ‘Girişimcilik Erasmus Programı’na ücretsiz katılım daveti kazandı.
Atölyede eğitim veren Pannonia Üniversitesi’nden Doç. Dr.Rosen Dimov’ a teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.