8. Dönem Öğrencilerimiz Mezuniyet Projesi Sunumlarını Yaptı

2019 da hazırlık sınıfını geçerek, lisans programına kayıtlarını yaptıran öğrencilerimiz, 8. dönem mezuniyet projeleri sunumlarını yaptı.

7 projenin sunulduğu günde, öğretim elemanlarınca yapılan değerlendirmeler sonucunda, en iyi poster ödülü Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Baran tarafından Berkant Özgür ÖZTÜRK’e verildi.

Günün anısına, sunumların yapıldığı Mühendislik Fakültesi F Binası orta alanında meyve ağacı dikimi gerçekleştirildi. Pasta kesimi ve Bölüm öğretim elemanlarınca hazırlanan ikramların sunulduğu kutlama etkinliğine, Bölüm öğrencilerimizin kurduğu müzik grubu PHOT BAND GAP ilk performansı ile eşlik etti. Kutlama, öğrencilerimizin ve hocalarımızın katıldığı karaoke etkinliği ile son buldu.

2023’ün potansiyel mezunlarına başarılar diliyoruz.

Fotoğrafların tamamı için tıklayınız.