8. Dönem Öğrencilerimiz Mezuniyet Projesi Sunumlarını Yaptı.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Fotonik Bölümü 8. dönem öğrencileri, 30 Mayıs 2024 tarihinde mezuniyet projelerini poster sunumu etkinliğinde sergiledi. Öğrencilerin yoğun emekle hazırladığı projeler, öğretim üyeleri ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Jüri değerlendirmesi sonucunda, “Enhancing OLED Performance with Plasmonic Effect of Nanoparticles” başlıklı çalışmasıyla Umut Baran Gündüz en iyi poster ödülünü kazandı. Sertifikası, bölüm başkanı Prof. Dr. Canan Varlıklı tarafından takdim edildi.

2023 yılı mezunlarımızdan ve Aselsan’da Lazer Mühendisi olarak çalışan Can Torun’un da katıldığı etkinlik, bilgi ve tecrübe paylaşımı ile potansiyel işbirliklerinin geliştirilmesi açısından faydalı oldu. Çeşitli atıştırmalıkların sunulduğu bu buluşmada katılımcılar projeler hakkında detaylı fikir alışverişinde bulundu. Günün sonunda düzenlenen karaoke etkinliği ise etkinliğe neşeli bir atmosfer kattı.

Bu tür etkinlikler, öğrencilerin bilimsel yetkinliklerini sergilemeleri ve sosyal bağlarını güçlendirmeleri açısından büyük önem taşımaktadır. Katılım gösteren tüm öğrencilere ve öğretim üyelerine teşekkür ederiz.