2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi İlham Verici Konuşmasını Dr. Öğr. Üyesi Aşkın Kocabaş’dan Dinledik

Fen Fakültesi Oryantasyon Programı çerçevesinde, Fotonik öğrencileri için düzenlediğimiz konferansta, Koç Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Aşkın Kocabaş. “Biyolojiden Topolojiye Optiğin Farklı Uygulamaları” başlıklı konuşmasını 05 Ekim Perşembe günü Tümleşik Araştırma Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirdi. Öğrencilere ilham veren kariyer yolculuğunda, optik teknikleri sayesinde fizik ve biyoloji dallarını nasıl bir araya getirdiğini anlatan Dr. Kocabaş yaptığı güncel araştırmaları paylaştı. Konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandıran Dr. Kocabaş, öğrencilere eğitim hayatlarıyla ilgili çeşitli tavsiyelerde bulundu. Dr. Kocabaş’ı ağırlamaktan onur duyuyor ve kendisine teşekkür ediyoruz.