Fotonik Bölümü, Erasmus+ Programı aracılığıyla Vrije Universiteit Brussel (VUB) ile işbirliği anlaşması imzaladı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Fotonik Bölümü, 2024/2025 akademik yılından itibaren öğrenci ve personel değişimi için Erasmus+ Programı aracılığıyla Vrije Universiteit Brussel (VUB) ile işbirliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşma kapsamında, lisans ve lisansüstü öğrencilerimiz Brüksel’de VUB’de Fotonik Mühendisliği Yüksek Lisans programında bir yarıyıl Erasmus değişim öğrencisi olarak ders alabileceklerdir. Anlaşma ayrıca öğretim üyelerine de değişimi olanağı sağlanmaktadır. Bu eşsiz fırsat hakkında daha fazla bilgi için bölüm web sitemiz ve İYTE Erasmus Ofisi web sitesini takip edin.