Fotonik Bölümü Ansys’ten bir yıllık yazılım lisansı aldı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE), Fotonik Bölümü’nün Numesys’ten bir yıllık yazılım lisansı aldığını duyurmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu satın alma, tüm bölümlerdeki öğretim üyelerine ve öğrencilere ANSYS Academic Multiphysics Campus Solution yazılım paketine erişim sağlayarak, eğitim (100 lisans) ve araştırma (10 lisans) amaçlı kullanımını sağlamaktadır.
ANSYS paketi, Fotonik Bölümü öğrencileri için oldukça faydalı olan Zemax ve Speos gibi temel yazılımları içerir. Ek olarak, Makine Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği ile Enerji Sistemleri Mühendisliği ile ilgili (ANSYS Mechanical Enterprise ve Electronic Enterprise gibi) çok sayıda başka yazılım uygulamasını içermektedir.
Bu fırsat, akademik kaynaklarımızda önemli bir artış sağlayarak öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize, çeşitli alanlarda eğitimsel ilerleme ve araştırma araştırmaları için en gelişmiş ve güncel yazılımlarını kullanma yetkisi vermektedir. Tüm öğretim üyelerini ve öğrencileri bu fırsattan yararlanmaya, yazılım paketinin yeteneklerini keşfetmeye ve ANSYS’i akademik ve araştırma çalışmalarında etkin şekilde kullanmaya davet ediyoruz.
Yazılım paketine erişim konusunda daha fazla bilgi için web sitemizi takip edin.