IZPHOTECH 2024: Photonics Science and Technology Talks @ IZTECH

Fotonik Bölümü olarak, İYTE Optik ve Fotonik Topluluğu ve IEEE Photonics Student Chapter iş birliğiyle ve Optica ile IEEE Photonics‘in finansal destekleriyle bu yıl 21-22 Ekim 2024 tarihlerinde IZPHOTECH 2024 etkinliğini düzenliyoruz. Uluslararası Fotonik Günü kapsamında gerçekleşecek bu önemli konferans, fotonik bilim ve teknolojisindeki en son gelişmeleri keşfetmek için akademisyenleri, araştırmacıları ve endüstri profesyonellerini bir araya getirecek.

Konuşmacılar:

Etkinlikte, alanlarında uzman birçok bilim insanı yer alacak. Öne çıkan konuşmacılarımız (Dr. Yiğit Ozan Aydın, Dr. Martin Byrdin, Dr. Tawfique Hasan, Dr. İsa Hatipoğlu, Dr. Mihai Irimia-Vladu, Dr. Maria Khrenova, Talha Kuru, Soner Mülayim, Dr. Ayşe Turak, Dr. Alper Ülkü, Dr. Bengü Uysal, Dr. Fırat Yaşar, Dr. Kıvılcım Yüksel) fiber lazer kaynakları, biyofotonik, fotokataliz, ileri fiber optik teknolojiler, fotonik sistemlerin uzay görevlerindeki rolü gibi çeşitli konularda bilgi aktaracaklar.

Bu yılın etkinliğinde, biyofotonik, lazer teknolojileri, OLED ve QLED ekran teknolojileri, optik sensörler ve fotonik sistemlerin uzay görevlerine entegrasyonu gibi konular ele alınacak. Ayrıca, fotonik biliminde ileri teknolojilerin geleceğe nasıl yön verdiği üzerine tartışmalar yapılacak.

Yer ve Tarih:

Etkinlik, İYTE Tümleşik Araştırma Merkezi’nde (TAM) 21-22 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleşecektir. Etkinlik hem yüz yüze hem de IZTECH OPS YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Daha fazla bilgi ve kayıt için IZPHOTECH 2024 web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.